Tandlabo Freida: professioneel en eerlijk

Ontvangt U steeds met een glimlach.

Herstelling van Uw kunstgebit binnen 1 uur!

Tandlabo Freida is reeds 40 jaar bekend om zijn vakmanschap. Onze ervaren technicus herstelt uw kunstgebit op een deskundige manier en dit doorgaans binnen 1 uur.

  • Is uw gebit in twee gebroken?
  • Hebt u slechts een kleine barst?
  • Of is uw gebit is meerdere stukken gebroken?

Op ons kunt u steeds rekenen. Tandlabo Freida tovert uw stralende glimlach binnen het uur terug! Zelfs na de kantooruren, op zon- en feestdagen staan wij tot uw dienst. U kunt bij Tandlabo Freida tot 22 uur ’s avonds terecht en u betaalt hier geen euro extra voor! Zes dagen per week, zelfs op zondag en feestdagen.

Tandlabo Freida tovert u glimlach binnen het uur terug!

Herstelling kunstgebit

Een ongeval kan iedereen overkomen en zelfs het beste gebit kan breken. Maar dit hoeft geen ramp te zijn. Maakt u zich geen zorgen bij Tandlabo Freida wordt uw kunstgebit professioneel en snel gerepareerd. Heeft uw kunstgebit een haarfijn scheurtje, is het doormidden gebroken of in meerdere stukjes? Tandlabo Freida helpt U uit de nood.

kunstgebit herstellen met meer dan 35 jaar ervaring

kunstgebit reparatie topservice

Hoe kiest u het juiste tandlabo?

Het is niet eenvoudig het juiste tandlabo te vinden. Je kunstgebit vertrouw je niet toe aan de eerste de beste technieker. De volgende factoren zijn van vitaal belang voor het nemen van die beslissing:

1* De kwaliteit van de herstelling

2* De kwaliteit van de gebruikte materialen

3* Hoe lang moet men het gebit missen?

4* Hoe zit het met de klantenservice?

Tandlabo Freida heeft zijn naam en faam te danken aan zijn eerlijke prijzen & professionele service. Wij herstellen uw gebit zo goed als nieuw. Bij tandlabo Freida is de klant koning! Tandlabo Freida biedt de beste service aan de laagste prijs. Bij ons geen woekerprijzen want wij geloven in eerlijkheid!

Kunstgebit in meerdere stukken gebroken?

Geen paniek! Een volledige prothese dat in vele stukken gebroken is of meerdere barsten heeft kan nog steeds worden hersteld.

Versterking: Uw gebit wordt versterkt door middel van een net of gevlochten draad. Aangezien de versterking ingevoegd wordt in de middenlaag van de kunststof voelt u daar niets van. Een versterking is tevens niet zichtbaar bij het praten en lachen.

Professionele reiniging

Tandlabo Freida reinigt uw gebit vakkundig. Wij bieden een ultrasonische reiniging terwijl u wacht. De American Dental Association raadt gebitdragers aan hun kunstgebit elke zes maanden te laten reinigen om ophoping van schadelijke microbes en opbouw van tandsteen te voorkomen.

Kunststof op het gebit vernieuwen

Het gebeurt dat bij het breken van uw kunstgebit een stukje van de kunststof mee afbreekt. Tandlabo Freida vervangt de acryl terwijl u in de gezellige wachtkamer de krant van de dag leest! Naarmate uw gebit ouder wordt kan de acryl dunner worden, wij vervangen de versleten kunststof door nieuwe acryl.

PAS OP MET LIJM! Probeer nooit uw gebroken gebit zelf met lijm te plakken! Het verwijderen van de lijm door de technieker neemt veel tijd in beslag waardoor de prijs voor de herstelling iets duurder wordt. Hebt u het toch gelijmd, geen zorg wij halen de lijm er zorgvuldig af vooraleer het te herstellen.

Herstelling partieel kunstgebit

Tandlabo Freida herstelt alle soorten gedeeltelijke gebitten en plaatst een metalen versterking voor meer steun. Hoe voorzichtig u ook bent, een ongeluk is snel gebeurd. Uw gedeeltelijke prothese kan tijdens het schoonmaken uit uw handen glippen en op de badkamervloer belanden. Het kan onverwachts breken doordat u op iets hard bijt. Tandlabo Freida herstelt het gebit en na 60 minuten hebt u uw stralende glimlach terug

Tandenherstelling

Hebt u een of meerdere tanden uit uw kunstgebit verloren? Is en 1 tand of zijn er meerdere tanden uit het gebit losgekomen? Geen probleem U hebt geen nieuw gebit nodig. Bij Tandlabo Freida worden tanden vakkundig en snel vervangen of toegevoegd.

mooi kunstgebit is een mooie glimlach
gebroken kunstgebit
kunstgebit herstellen op zondag

denturist voor kunstgebit herstellen
hersteld kunstgebit
beste tandlabo voor kunstgebit herstellen

Gebit reiniging & polijsten

Hebt u een kunstgebit en wilt u dat schoonmaken? U kunt dit dagelijks zelf doen, het is daarnaast raadzaam om het kunstgebit eens per jaar grondig door een specialist te laten reinigen. Tandlabo Freida reinigt uw gebit ultrasonisch waarna hij het polijst. Dit is van belang om te voorkomen dat er etensresten en ander vuil achter kan blijven. Zelfs bij een kunstgebit kan dit op termijn tot schade leiden, net als voor vervelende gevolgen met betrekking tot bijvoorbeeld het tandvlees. Het is wat dat betreft dan ook van belang om het kunstgebit regelmatig goed schoon te maken.

Wanneer uw tandprothese na verloop van tijd aanslag vertoont van tandsteen, kunnen wij deze ultrasonisch reinigen en weer van een hoogglans voorzien. Tandsteen ontstaat voornamelijk ter hoogte van de speekselklieren; zijnde zijdelings achteraan in de bovenkaak en aan de achterkant van uw voorste tanden in de onderkaak.

Ook verkleuringen ontstaan door externe factoren en kunnen vakkundig verwijderd worden. Denk hierbij aan verkleuring door nicotine, rode wijn, koffie of thee. Uw prothese zal er weer als nieuw uitzien!

De American Heart Association poneert dat ongewenste microbes op een gebit een negatieve invloed kunnen hebben op het hart met hart-en vaatziekten tot gevolg. Semi-jaarlijkse professionele poets- en reinigingsmiddelen helpen om uw mondgezondheid en uiterlijk te behouden.

Tips van tandlabo Freida voor de dagelijkse reiniging van uw kunstgebit

  • Maak uw gebit schoon na elke maaltijd.
  • Gebruik een speciale tandprothese borstel.
  • Spoel uw kunstgebit voor het reinigen met lauw water af.
  • Poets gedurende 1 min met een speciaal reinigingsmiddel.
  • Gebruik beter geen bruistabletten daar deze het oppervlak ruwer maken, zodanig dat uw kunstgebit na verloop van tijd vatbaarder wordt voor tandplak en verkleuringen. Sommige tabletten zorgen er ook voor dat uw kunstgebit zijn glanslaag zal verliezen.